Maskinpark

Industri

Automaten

Schleuniger CC36s inklusive Inkjet bläckstråleskrivare. 2019 investerade vi i en helautomat för att kunna vara med och räkna på större serier som innehåller enkeltråd samt märkning. Den kör idag ut alla våra behov av enkelledare, med utrymme att växa.

Fordon

Klipplina

Schleuniger Omnistrip 9450 inklusive termotransfermärkare. Klipper fram, avmantlar och märker all flerledad kabel som ingår i vår produktion.

Fordon

Klipp

Slangklipp

Rugged PC

Avmantling

Vi har ett flertal maskiner för att kunna avmantla och skala ledare.

Fordon

Skalning

Vi har ett flertal maskiner för att kunna avmantla och skala ledare.

Rugged PC

Pressutrustning

Vi har ett brett sortiment av pressverktyg för semiautomatisk pressning av terminaler på ledare.
Vid speciella tillfällen måste ett verktyg tillverkas för ett jobb. Dessa pressverktyg monteras i olika bänkpressar som antingen skalar och pressar eller endast pressar.

Industri

Lödning

Individuella lödstationer anpassade för mjuklödning och motståndslödning.

Industri

Coiler/twister

Med inställning för antal varv och hastighet så kan dessa maskiner användas både för att tvinna par av enkelledare samt att coila kabel. 

Industri

Märkning

Wraptor – Märker och applicerar wraparound-etiketter på kabel och slang, med både användarvänlighet och automatiseringmöjligheter har detta blivit ett perfekt substitut för termotransfermärkning på kabel eller krympslang. Termotransferskrivare för krympslangsmärkning.

Industri

Värmeutrustning

Värmluftspistol, Haloblaze. Krympslangstunnel.

Industri

Buntbandspistol

En nyinvestering för att applicera buntband på kabelhärvor, går att montera i fixtur på bordet och köra med pedal eller som pistol

Industri

Testen

Egna testjiggar byggs för att kunna testa alla kablage innan leverans.